ACHIZIŢIE – CJ Maramureş dă 2.000 de euro pentru site-ul de prezentare a circuitului bisericilor de lemn din Maramureş

0
216

SITE. Consiliul Județean Maramureş va plăti 8.800 lei + TVA (echivalentul a 2.000 de euro) pentru pagina web de prezentare a proiectului „Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord”. Mai exact, se solicită crearea respectivului site, găzduirea (hosting-ul) şi administrarea acestuia – cu maxim un back-up (actualizare) pe lună – timp de 4 ani, după care contractul se poate prelungi.

 

Site-ul va fi unul simplist (texte şi fotografii pentru cele 16 biserici din Maramureş incluse în proiect – acestea fiind puse la dispoziţie de CJ -, flip-book-uri, tur virtual şi o hartă virtuală personalizată). De asemenea, realizatorul site-ului trebuie să achiziţioneze şi domeniul, denumirea acestuia fiind lăsată la latitudinea sa.

 

Valoarea totală a proiectului “Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord” a acestuia a fost de aproape 20 de milioane de lei şi a vizat construirea a 16 centre de informare turistică în proximitatea fiecărei biserici incluse în proiect, amenajarea parcărilor, reabilitarea gardurilor şi iluminat stradal şi în zona monumentului istoric şi a parcărilor.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ