ACCIDENT MORTAL – Șoferul care a cauzat în această dimineață accidentul din Budești în care a murit o tânără de 21 de ani, este Dan Bindiu, director la Aramis Invest și fiul fostului primar din Cavnic: alcoolemie de 0,90 mg/l

7
19216

BUDEȘTI – ACCIDENT RUTIER. În această dimineață, în comuna maramureșeană Budești a avut loc un accident rutier grav, în urma căruia a murit o tânără în vârstă de 21 de ani, pasager în autoturismul Porsche Cayenne condus de Dan Bindiu (39 de ani), director de Dezvoltare la Aramis Invest, care a pierdut controlul și s-a izbit violent de un stâlp de electricitate. Și tânăra decedată era anagjată la Aramis Invest (la cantina firmei).

 

Dan Bindiu, care a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, conducea sub influența băuturilor alcoolice, având o alcoolemie de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. El este fiul fostului primar din Cavnic, Nicolae Bindiu, și ginerele patronului firmei Aramis Invest, Vladimir Iacob.

 

În urma accidentului, alți doi pasageri au fost răniți, primind îngrijiri medicale.

 

* Foto: stânga @Dan Bindiu, dreapta @Vasile Dale

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

7 COMENTARII

  1. nu i se va intampla nimic, asa cum nu i s-a intamplat nimic nici fiului lui Bizo, care la fel a omorat o persoana in accident de masina, si acolo atatat au intors cazul pe toate partile pana l-au scos pe decedat vinovat – asa o sa fie si aici, pana la urma o sa fie de vina stalpul, biata fata sau mai cine stie ce aberatii… in tara aceasta banii si infractorii au prioritate

  2. Păcat de fată. Deci mașinile scumpe de azi nu sunt prea sigure. Nu doresc sa treacă nimeni prin astfel de experiențe. Dar trebuie văzut și ce substanțe mai folosea domnul director. Se pare că (…) lor se poarta „timbre” și „cristale scumpe” care au efect întârziat. (comentariu moderat – acuze nesusținute)

    • Din fericire masinile scume sint resistente, daca nu ar fi avut una de genul asta azi nu era in spital…Pacat ca fata nu a avut acest noroc, iata de ce este bine sa ne punem cintura si pe locurile din spate dar bine inteles asta nu este o scusa pentru ce sa intimplat.

  3. O mare tragedie pt familia victimei decedate , asta e clar !
    Ce bine era dacă toți pasagerii din mașină ar fi refuzat să se urce alaturi de un șofer beat ! … La ce alcoolemie avea , doar ,,șofer BEAT,, poate fi numit , in niciun caz ,, șofer băut ,, ( oricum , ar trebui sa fie toleranță ZERO pt ambele specimene )
    AFARĂ DE PE DRUMURI CU SOFERII BEȚIVI !!!

    • Cu suspendare n-ar trebui să primească, intră sub incidența legii Anastasia. Probabil că va face pușcărie „de lux”, ceva pe modelul prințului Băii Mari, dacă se reușește vre-odată aducerea lui în țară. Totuși să ai o alcoolemie de 0,9 mg/l în aerul expirat, dimineața, trebuie să fii „cititor” de anduranță!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here