A SEMNAT – Minaur Baia Mare a anunțat transferul pivotului Linn Blohm, desemnată cea mai bună jucătoare suedeză

0
366

TRANSFER. Vineri, 19 iunie, echipa feminină de handbal a clubului Minaur Baia Mare a anunțat oficial transferul pivotului Linn Blohm (28 de ani), desemnată cea mai bună jucătoare suedeză din 2020. În sezonul trecut, Blohm a jucat la København Håndbold (Danemarca).

 

Pe lângă titlul din acest an, suedeza a fost declarată cel mai bun pivot de la ultimul campionat mondial, cel din Japonia, din 2019. De asemenea, Blohm este triplă campioană a Suediei, câștigătoare a Cupei EHF (2015) și a Cupei Cupelor (2016), medaliată cu bronz la Campionatul European (2014), campioană mondială la junioare (2010), campioană mondială la tineret (2011). Blohm are un băiețel (Wilton) în vârstă de 2 ani.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here