RUGBY – Cinci jucători ai CSM Știința Baia Mare, convocați la primul stagiu de pregătire a lotului național

0
58

NAȚIONALA. Cinci jucători ai echipei băimărene CSM Știința au fost convocați la primul stagiu de pregătire a lotului național, care se desfășoară în perioada 13-18 ianuarie, la Snagov.

 

Printre cei 23 de sportivi convocați (toți din campionatul intern, mai puțin cei de la campioana Timişoara Saracens, care evoluează în Challenge Cup) sunt următorii componenți ai CSM Știința: pilierul Constantin Pristaviţă, taloneurul Ovidiu Cojocaru, linia a II-a Andrei Iurea, linia a III-a Cristi Chirică și centrul Alexandru Bucur.

 

Cantonamentul de la Snagov (coordonat de Danie de Villiers – antrenor, James de Lacey – preparator fizic, Vlad Ilie – doctor şi Marius Todosi – kinetoterapeut) este axat pe pregătirea fizică în vederea debutului în Rugby Europe International Championship 2019, care va avea loc în 9 februarie, în Cluj-Napoca, când România va înfrunta campioana en-titre, Georgia – meciul va fi televizat, de la ora 14, de Telekom Sport.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ