RUGBY – Cinci jucători ai CSM Știința Baia Mare, convocați la primul stagiu de pregătire a lotului național

0
233

NAȚIONALA. Cinci jucători ai echipei băimărene CSM Știința au fost convocați la primul stagiu de pregătire a lotului național, care se desfășoară în perioada 13-18 ianuarie, la Snagov.

 

Printre cei 23 de sportivi convocați (toți din campionatul intern, mai puțin cei de la campioana Timişoara Saracens, care evoluează în Challenge Cup) sunt următorii componenți ai CSM Știința: pilierul Constantin Pristaviţă, taloneurul Ovidiu Cojocaru, linia a II-a Andrei Iurea, linia a III-a Cristi Chirică și centrul Alexandru Bucur.

 

Cantonamentul de la Snagov (coordonat de Danie de Villiers – antrenor, James de Lacey – preparator fizic, Vlad Ilie – doctor şi Marius Todosi – kinetoterapeut) este axat pe pregătirea fizică în vederea debutului în Rugby Europe International Championship 2019, care va avea loc în 9 februarie, în Cluj-Napoca, când România va înfrunta campioana en-titre, Georgia – meciul va fi televizat, de la ora 14, de Telekom Sport.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here