OFICIAL – Situația se complică în focarul de coronavirus din Spitalul Municipal Sighetu Marmației: 13 cadre medicale confirmate ca fiind infectate

0
2394

FOCARUL DIN SIGHETU MARMAȚIEI. Conform unei informări oficiale a Direcâiei de Sănătate Publică (DSP) Maramureș, via Comitetul Județean pentru Situații de urgență, în urma testării pentru depistarea virusului SARS-CoV-2 (noul coronavirus) din focarul de la spitalul din Sighetu Marmației au fost depistate pozitiv alte 5 cadre medicale. În acest moment, la Spitalul Municipal Sighetu Marmației sunt pozitive 13 cadre medicale (asistenți medicali și personal auxiliar).

 

Toate cadrele medicale depistate pozitiv la testuările pentru depistarea virusului SARS-CoV-2 sunt internate în Secția de Boli Infecțioase a unei unități medicale. Cei 13 angajati confirmați își desfășurau activitatea în patru pavilioane din cadrul unității medicale din Sighetu Marmației, aceste pavilioane fiind curățate și dezinfectate.

 

DSP Maramureș are în desfășurare ancheta epidemiologică, iar contacții direcți ai celor infectați au fost izolați la domiciliu și au fost luate măsurile pentru protecția personalului și pacienților în scopul prevenirii și limitării răspândirii infecției cu noul coronavirus.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here