ACCIDENT – Primarul din Săcălășeni și-a împușcat vecina, în timp ce trăgea după un iepure care se afla în curtea casei sale

0
2447
Emilian Pop

ANCHETĂ A POLIȚIEI. Emilian Pop, primarul PSD al comunei Săcălășeni, și-a împușcat în seara trecută, accidental, vecina cu o pușcă de airsoft (cu aer comprimat) în timp ce trăgea după un iepure de câmp care se afla în curtea casei sale. Edilul a confirmat incidentul, precizând că “Nu-i nimic grav” (n.red., adică vecina sa nu este în pericol vital).

 

S-a deschis o anchetă în acest caz, după ce polițiștii Serviciului Arme, Explozibili și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș s-au autosesizat.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here