125 DE ANI DE LA ÎNFIINȚARE – Expoziție foto „Artiști și toposuri”: istoria culturală în imagini a Centrului Artistic Baia Mare

0
288

EVENIMENT. Muzeul Judeţean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» în parteneriat cu Filiala Baia Mare a Uniunii Artiștilor Plastici din România au deschis la Galeria de Artă a UAP din Baia Mare (localizată pe Bulevardul București nr. 6) expoziția temporară „Artiști și toposuri”.

 

Prezentat ca un compendiu de istorie culturală în imagini a Centrului Artistic Baia Mare (al cărui curator este dr. Tiberiu Alexa și curator asociat dr. Laura Ghinea), evenimentul omagiază jubileul de 125 ani de la întemeierea Centrului Artistic Baia Mare, acesta urmând să fie celebrat în 5 mai 2021.

 

Expoziția poate fi vizitată până în 15 aprilie 2021, accesul publicului fiind gratuit, de luni până vineri, între orele 14-18, evident, cu respectarea normelor de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2, a precizat Oana Enășel, referent marketing al Muzeului Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare».

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here