1 DECEMBRIE – Ziua Națională, în Baia Mare: află când și unde va avea loc defilarea militară și prezentarea tehnicii militare

0
5903

ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI. Manifestările din Baia Mare dedicate Zilei Naționale a României vor începe duminică, 1 decembrie, la ora 11.00, când reprezentanții autorităților administrative și comandanții unităților militare din Garnizoana Baia Mare, veterani de război, cadre militare în rezervă și retragere vor depune coroane de flori la monumentele reprezentative din municipiul reședință de județ.

 

La ora 12.30, pe Bulevardul Unirii, în zona Catedralei Episcopale “Sfânta Treime” din Baia Mare începe ceremonialul militar și religios, care va debuta cu întâmpinarea prefectului de Maramureș, prezentarea onorului, salutarea Drapelelor de Luptă și trecerea în revistă a Detașamentului de Onoare. După Intonarea Imnului Național al României, oficierea serviciului religios și prezentarea alocuțiunilor de către autorități, va avea loc defilarea Detașamentului de Onoare și a tehnicii militare.

 

Restricții temporare de circulație rutieră

 

Conform purtătorului de cuvânt al Instituției Prefectului, Dan Bucă, în perioada 30 decembrie, ora 20.00 – 1 decembrie, ora 14.00, este interzisă staționarea vehiculelor pe Bulevardul Unirii, între intersecția cu Bulevardul Republicii și intersecția cu strada Hortensiei, respectiv pe Bulevardul Republicii pe tronsonul care se intersectează cu strada Vasile Alecsandri și până la intersecția cu Bulevardul Unirii.

 

De asemenea, în 1 decembrie , între oreșe 8.00-14.00, circulația rutieră va fi restricționată pe Bulevardul Unirii –  tronson intersecția cu Bd. Republicii și intersecția cu strada Hortensiei, respectiv tronson intersecția Bd. Unirii – Bd. Republicii și intersecția cu strada Vasile Alecsandri.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here