CONCURS – În Sighetu Marmației, Cupa „1 Decembrie” la șah pentru copii și juniori

0
125

ȘAH. Sâmbătă, 30 noiembrie, de la ora 10.00, la Liceul Tehnologic Forestier din Sighetu Marmației are loc concursul de șah pentru copii și juniori Cupa „1 Decembrie”, competiția destinată elevilor din învățământul primar și gimnazial din Maramureș.

 

Organizatorii (Instituția Prefectului Maramureș, Consiliul Județean Maramureș, Inspectoratul Județean de Jandarmi „Pintea Viteazul” Maramureș și Clubul Sportiv Sig-Mar Sighetu Marmației) vor asigura materialele necesare bunei desfășurări a concursului de șah (table, piese, ceasuri) și arbitri.

 

Înscrierile la competiție pot face până în 28 noiembrie, ora 16.00 (la următoarele adrese de email: zona Baia Mare – zahariavasut@yahoo.com, detalii suplimentare se pot obține la telefon mobil 0744.885.132;  zona Sighetu Marmației – andrei35@zifer.ro, detalii suplimentare se pot obține la telefon mobil 0741.066.886).

 

Ședința tehnică va începe sâmbătă, 30 noiembrie, la ora 9.45, iar festivitatea de premiere se va desfășura după ultima rundă de joc (elevii înscriși vor fi premiați pe categorii de vârstă și gen).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here