SEMNAL – Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș: „PMP trebuie să își revizuiască politica de alianțe la nivel local”

0
214
Ionel Bogdan

COMUNICAT. Conducerea PMP Maramureș ar trebui să analizeze cu seriozitate ultimele acțiuni ale PSD Maramureș, care a început să racoleze “la bucată” parlamentarii PMP, și să își revizuiască politica de alianțe la nivelul Consiliului Județean.

 

Liderii PMP Maramureș nu pot asista nepăsători la această politică de racolare agresivă demarată de PSD, partid care simte că începe să-i fugă pământul de sub picioare după ce fostul premier Victor Ponta a început la rândul lui să adune parlamentari PSD pentru noul său partid.

 

Plecarea senatorului Iustin Talpoș din PMP și înscrierea lui în PSD este un semn clar că liderii PSD Maramureș nu au niciun respect pentru aliații lor de la nivel Consiliu Județean și că sunt gata să distrugă bucată cu bucată acest partid care le-a fost loial la nivel local.

 

Pentru PSD, respectul față de parteneri, respectul față de valori și principii nu există. Există doar puterea în numele căreia sunt gata să facă orice, inclusiv să-și trădeze aliații. Prin racolarea senatorului Talpoș, PSD Maramureș dă semnalul că se pregătește să preia pe bucăți Partidul Mișcarea Populară, lăsându-i președintelui proaspăt ales, Lucian Morar, un ambalaj gol, un nume golit de conținut.

 

PNL Maramureș consideră că a sosit momentul ca partidele care se declară de dreapta, care se declară adversarele PSD, să treacă de la vorbe la fapte, să denunțe orice alianță locală cu PSD și să facă front comun împotriva politicilor dezastruoase ale acestui partid. Aceasta este singura soluție pentru a schimba în bine lucrurile în țară și în Maramureș.

 

Ionel Bogdan,

Președinte PNL Maramureș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here