RUGBY – Știința Baia Mare joacă pentru finala Cupei Regelui cu Steaua

0
80

COMPETIȚIE. Sâmbătă, de la ora 11, pe stadionul din Parcul Sportiv ”Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca se desfășoară prima semifinală a ediției 2018 a Cupei Regelui dintre CSM Ştiinţa Baia Mare (deținătoarea trofeului) și CSA Steaua Bucureşti (finalista de anul trecut). În cea de-a doua semifinală, se confruntă Timişoara Saracens (campioana en-titre) cu CSM Bucureşti.

 

În sferturile de finală a competiției care deschide sezonul regulat de rugby în România, Echipa băimăreană a trecut de ACS Tomitanii Constanţa cu 67-5, în timp ce Steaua Bucureşti a trecut de Universitatea Cluj cu 45-21. În meciurile directe, CSM Știința are un ascendent net superior, câștigând cinci din ultimele șase jocuri disputate cu Steaua, astfel că favoritele semifinalelor disputate în Cluj-Napoca sunt echipele din Baia Mare și Timișoara.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ