REACTIVARE – La Vișeu de Sus, uneperistul Gabriel Oprea a sunat goarna politică pentru viitoarele “electorale”

0
285

ORGANIZARE. Sâmbătă, 20 octombrie, la Vişeu de Sus, UNPR a desăvârșit reuniunea regională a organizaţiilor UNPR din nord-vestul ţării, întâlnire prezidată de preşedintele fondator al UNPR, Gabriel Oprea (nașul de cununie al fiicei actualului secretar general al partidului, Nuțu Fonta), preşedintele Ion Răducanu, secretarul general Nuţu Fonta și președintele filialei județene Ioan Cheudan.

 

Întâlnirea de la Vișeu de Sus a vizat reorganizarea structurilor partidului, “pe verticală şi pe orizontală”, în perspectiva alegerilor europarlamentare. De asemenea, ca-ntr-un partid militarizat, s-au stabilit “liniile de acţiune pentru perioada următoare” pentru fiecare organizaţie judeţeană din regiune – a început mobilizarea! – și s-a recitat poezia reîntregirii (Gabriel Oprea: “Mesajul nostru de aici, din Maramureşul istoric, este că îi aşteptăm acasă pe toţi colegii care au ales să se retragă din politică, în urma evenimentelor din ultima perioadă. Îi aşteptăm, de asemenea, alături de noi, în anul Centenarului, pe toţi patrioţii care cred în interesul naţional, îi aşteptăm pe rezerviştii militari pentru care am iniţiat şi am implementat proiecte importante, iar pe cei în activitate îi îndemn să ne urmărească şi să ne voteze”).

 

Conducerea UNPR a precizat că nu exclude alianţele “pentru a redeveni un actor politic important” și că vizează să ajungă la numărul de membri pe care l-au avut „pentru a obţine peste 5% în orice alegeri”. Aceasta a fost cea de-a doua reuniune regională a UNPR, după ce de la Iași, de la sfârșitul lunii septembrie.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here