MODIFICARE – GAL Maramureș Vest prelungește data de depunere a proiectelor pentru dezvoltarea de activități neagricole

0
50

FINANȚĂRI. Grupul de Acţiune Locală Maramureș Vest (GALMMV) prelungește până în 20 august a cincea sesiune de depunere a proiectelor din anul 2018 pentru dezvoltarea de activități neagricole – data limită de primire a proiectelor anterioară era 6 august 2018.

 

Beneficiarii direcți sunt microîntreprinderi și întreprinderi mici neagricole existente, iar beneficiarii indirecți sunt locuitorii zonei pentru produsele și serviciile diversificate/dezvoltate și persoane care caută locuri de muncă pentru angajare la firmele ce crează locuri de muncă.

 

Proiectele pot fi depuse zilnic, de luni până vineri, între orele 10-14, în perioada 4 mai 2018 – 15 iunie 2018, la sediul GALMMV din orașul Tăuţii Măgherăuş, str. 1, nr. 194, camera 15, (în incinta Primăriei Tăuţii Măgherăuş).

 

Vezi detalii AICI (click pentru a descărca documentul în format .doc).

 

2mnews

 ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ