MODIFICARE – GAL Maramureș Vest prelungește data de depunere a proiectelor pentru dezvoltarea de activități neagricole

0
109

FINANȚĂRI. Grupul de Acţiune Locală Maramureș Vest (GALMMV) prelungește până în 20 august a cincea sesiune de depunere a proiectelor din anul 2018 pentru dezvoltarea de activități neagricole – data limită de primire a proiectelor anterioară era 6 august 2018.

 

Beneficiarii direcți sunt microîntreprinderi și întreprinderi mici neagricole existente, iar beneficiarii indirecți sunt locuitorii zonei pentru produsele și serviciile diversificate/dezvoltate și persoane care caută locuri de muncă pentru angajare la firmele ce crează locuri de muncă.

 

Proiectele pot fi depuse zilnic, de luni până vineri, între orele 10-14, în perioada 4 mai 2018 – 15 iunie 2018, la sediul GALMMV din orașul Tăuţii Măgherăuş, str. 1, nr. 194, camera 15, (în incinta Primăriei Tăuţii Măgherăuş).

 

Vezi detalii AICI (click pentru a descărca documentul în format .doc).

 

2mnews

 ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here