NAȚIONALĂ – Cinci băimăreni convocați pentru World Rugby U20 Trophy

0
131

RUGBY. Cinci jucători au echipelor maramureșene CSM Baia Mare și CSȘ 2 Baia Mare au fost convocați de antrenorul Danie de Villiers în Naţionala Under-20 a României în vederea participării la World Rugby U20 Trophy.

 

Cei cinci băimăreni convocați în lotul național de tineret sunt: Adrian Tala (CSM Baia Mare – taloneur), Darius Vulturar și Marius Ferariu (linia a treia), Alexandru Harasim (mijlocaș la deschidere) și Paul Popoaia (fundaș) – ultimii patru, componenți ai CSȘ 2 Baia Mare. Astăzi, lotul de tineret a plecat într-un stagiu de pregătire în Italia, la Parma, unde vor întâlni, vineri, 10 august, o Selecţionata de U20 a Academiei Naţionale de rugby din Italia.

 

România va găzdui, între 28 august şi 9 septembrie 2018, la Bucureşti, pe Stadionul Arcul de Triumf, World Rugby U20 Trophy, a doua competiţie valorică din lume la această categorie de vârstă. La această competiţie, organizată de către Federaţia Romană de Rugby în colaborare cu World Rugby, vor participa 8 echipe: România, Samoa, Fiji, Namibia, Uruguay, Portugalia, Hong-Kong şi Canada.

 

La World Rugby U20 Trophy, România va întâlni în faza grupelor pe 28 august – Namibia (ora 19), pe 1 septembrie – Samoa (ora 17) şi pe 5 septembrie – Hong Kong (ora 19), iar pe 9 septembrie vor avea loc meciurile de clasament.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here