NAȚIONALĂ – Cinci băimăreni convocați pentru World Rugby U20 Trophy

0
53

RUGBY. Cinci jucători au echipelor maramureșene CSM Baia Mare și CSȘ 2 Baia Mare au fost convocați de antrenorul Danie de Villiers în Naţionala Under-20 a României în vederea participării la World Rugby U20 Trophy.

 

Cei cinci băimăreni convocați în lotul național de tineret sunt: Adrian Tala (CSM Baia Mare – taloneur), Darius Vulturar și Marius Ferariu (linia a treia), Alexandru Harasim (mijlocaș la deschidere) și Paul Popoaia (fundaș) – ultimii patru, componenți ai CSȘ 2 Baia Mare. Astăzi, lotul de tineret a plecat într-un stagiu de pregătire în Italia, la Parma, unde vor întâlni, vineri, 10 august, o Selecţionata de U20 a Academiei Naţionale de rugby din Italia.

 

România va găzdui, între 28 august şi 9 septembrie 2018, la Bucureşti, pe Stadionul Arcul de Triumf, World Rugby U20 Trophy, a doua competiţie valorică din lume la această categorie de vârstă. La această competiţie, organizată de către Federaţia Romană de Rugby în colaborare cu World Rugby, vor participa 8 echipe: România, Samoa, Fiji, Namibia, Uruguay, Portugalia, Hong-Kong şi Canada.

 

La World Rugby U20 Trophy, România va întâlni în faza grupelor pe 28 august – Namibia (ora 19), pe 1 septembrie – Samoa (ora 17) şi pe 5 septembrie – Hong Kong (ora 19), iar pe 9 septembrie vor avea loc meciurile de clasament.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ