EXCLUSIV – Chef cu notificare de executare silită a PNL Maramureş: au mâncat, au băut, dar n-au plătit

0
337
Alina Gorghiu și Mircea Dolha

DATORII. La sediul PNL Maramureş a fost înregistrată o notificare de executare silită pentru neplata unei facturi iniţiale de aproximativ 17.000 lei. Din cauza neachitării în termenii contractului, factura a ajuns la aproximativ 26.000 lei – o clauză a contractului stabilind penalităţile de întârziere la 0,5% pe zi -, iar creditorul a solicitat plata de îndată a datoriei, în caz contrar anunţând executarea silită a contractantului.

 

Datoria pe care PNL Maramureş refuză să o plătească provine de la „Balul Liberalilor” 2016, manifestare organizată anual de PNL Maramureş la Hotel-Restaurant Mara din Baia Mare, şi constă din servicii de masă şi cazare. Ediţia de anul trecut a avut loc în septembrie, în timpul desfăşurării Sărbătorii Castanelor, factura fiind semnată de Mircea Dolha, pesedistul care conduce PNL Maramureş până mâine, când va fi înlocuit oficial, prin decizia Biroului Naţional, cu Ionel Bogdan.

 

Raţionamentul neplăţii a ceea ce au mâncat şi au băut – reacţie similară cu a şmecherului flămând care, după ce se hrăneşte pe săturate, fuge din birtu’ de cartier -, pare legată de lipsa de asumare: Dolha a fost îndepărtat de la şefia filialei şi ar vrea să plătească noii „stăpâni” ai liberalilor, cei care vin n-ar plăti ceea ce a semnat Dolha, deşi s-au îndestulat şi ei pe la balul cu pricina.

 

La evenimentul organizat de PNL Maramureș a participat și Alina Gorghiu, președintele la nivel național al formațiunii politice, cadorisită cu o sculptură în lemn, un album cu lucrările Şcolii de Pictură Băimăreană şi cu ruşinea de fi oaspetele unor răi-platnici.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here