DECES – A murit Gheorghe Marcaș, președintele Camerei de Comerț și Industrie Maramureș

0
1085
Gheorghe Marcaș

TRIST. A murit Gheorghe Marcaș, președintele Camerei de Comerț și Industrie Maramureș. Familia a anunțat că ceremonia de înmormântare va avea loc joi, la ora 13, la Catedrala ortodoxă „Adormirea Maicii Domnului”, de pe strada Vasile Lucaciu din Baia Mare. Gheorghe Marcaș s-a născut la 16 februarie 1932, în comuna Cumpăna (jud. Constanța). Avea 86 de ani.

 

Economistul Gheorghe Marcaș a fost cel care, în 1990, a înfiinţat Camera de Comerţ şi Industrie Maramureş – este absolvent al Universității Babeș-Bolyai. De-a lungul timpului a primit distincții pentru activitatea sa – amintim Meritul Comercial clasa a III-a și titlul de Cetăţean de Onoare al Municipiului Baia Mare.

 

La sfârșitul anului trecut, Gheorghe Marcaș, a fost ales să facă parte din Colegiul de Conducere al Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR). În urmă cu doi ani, la primirea titlului de cetățean de onoare al municipiului Baia Mare, Gheorghe Marcaș a spus: “Atât timp cât îmi va da Dumnezeu putere şi sănătate, voi fi în continuare un om al Băii Mari”. A fost.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here