DECES – A murit Gheorghe Marcaș, președintele Camerei de Comerț și Industrie Maramureș

0
763
Gheorghe Marcaș

TRIST. A murit Gheorghe Marcaș, președintele Camerei de Comerț și Industrie Maramureș. Familia a anunțat că ceremonia de înmormântare va avea loc joi, la ora 13, la Catedrala ortodoxă „Adormirea Maicii Domnului”, de pe strada Vasile Lucaciu din Baia Mare. Gheorghe Marcaș s-a născut la 16 februarie 1932, în comuna Cumpăna (jud. Constanța). Avea 86 de ani.

 

Economistul Gheorghe Marcaș a fost cel care, în 1990, a înfiinţat Camera de Comerţ şi Industrie Maramureş – este absolvent al Universității Babeș-Bolyai. De-a lungul timpului a primit distincții pentru activitatea sa – amintim Meritul Comercial clasa a III-a și titlul de Cetăţean de Onoare al Municipiului Baia Mare.

 

La sfârșitul anului trecut, Gheorghe Marcaș, a fost ales să facă parte din Colegiul de Conducere al Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR). În urmă cu doi ani, la primirea titlului de cetățean de onoare al municipiului Baia Mare, Gheorghe Marcaș a spus: “Atât timp cât îmi va da Dumnezeu putere şi sănătate, voi fi în continuare un om al Băii Mari”. A fost.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ