TENSIUNI – Președintele PNL Maramureș, Ionel Bogdan, sancționat cu avertisment de conducerea liberalilor după ce a criticat direcția în care se îndreaptă partidul

2
861
Ionel Bogdan

SANCȚIUNE. Ultima ședință a Biroul Executiv al PNL a fost una tensionată, forul de conducere al liberalilor sancționând mai mulți lideri pentru „atacuri la adresa lui Ludovic Orban şi a PNL”. Astfel, Viorel Cataramă a fost exclus din partid, iar președintele PNL Maramureș, Ionel Bogdan a fost sancționat cu avertisment.

 

Bogdan, care nu a fost invitat la ședință, fiind sancționat în lipsă, și-a menținut poziția de a-i cere preşedintelui PNL, Ludovic Orban, în şedinţa Biroului Politic Naţional, să prezinte un raport de evaluare a activităţii, subliniind că nu are un motiv de nemulţumire faţă de Ludovic Orban, ci faţă de direcţia în care se îndreaptă PNL, fapt exprimat în mai toate intervențiile sale publice din ultima perioadă de timp.

 

„Cred că trebuie să schimbăm strategia. PNL trebuie să devină un partid catalizator, să strângă dreapta în jurul său și să fim pregătiţi pentru alegerile din 2019. Dacă ne vom izola singuri, cred că mergem într-o direcţie greşită. Nu îi reproşez deocamdată nimic lui Ludovic Orban, ci reproşez lipsa de strategie pentru Biroul Executiv”, a precizat Bogdan.

 

În ultimul timp, demisii răsunătoare (Ilie Bolojan sau Florin Roman), sau plecări spre ALDE ale unor vechi liberali (Popa sau Nicoară), au încins spiritele din partid și peste 30 de presedinți de filiale vizează să ceară organizarea urgentă a unui Consiliu Național Extraordinar. De altfel, 16 lideri ai PNL, catalizați în jurul lui Cristian Bușoi (fost candidat la șefia partidului) au semnat o listă prin care solicită demiterea lui Orban.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

  1. Va rog sa-l lasati in pace pe Presedintele Bogdan din Dumbravita.El tine piept PSD-ULUI cand acesta nu-i aduce aminte de corectia financiara de pa SMID-publicitate iar iar PSD-UL tace cand Ionelu vrea sa spuna ce deputati merg cu amantele in Delta.
    Deci totul e ZEN.Sau Negules

  2. ! ! ! Acum când PNL trebuie sa coaguleze forțele, nu să le risipească, nu cred ca e oportună o strategie punitivă, care destramă un partid ce a pierdut destul din încrederea populației după dezastruoasele decizii care au precedat alegerile din 2016. PNL trebuie să fie azi factorul coagulanr al DREPTEI . LIDERII PUTERNICI știu sa accepte opiniile critice , au viziune și au strategie de viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here