ALEGERI – Anca Hendea, secretar de stat în Ministerul Familiei, aleasă președinta femeilor liberale din Maramureș

0
470
Anca Hendea și Ionel Bogdan

PNL MARAMUREȘ. Peste 400 de doamne și domnișoare liberale din Maramureș au fost prezente la Comitetul de Coordonare al Organizației Femeilor Liberale Maramureș, care a avut loc ieri, pentru a alege Biroul Permanent Județean al OFL Maramureș.
Alina Gorghiu, președinte interimar al Senatului și vicepreședinte al Partidului Național Liberal, Mihaela Suciu, prim-vicepreședinte OFL România, Dana Crișan, vicepreședinte OFL România Regiunea de Nord-Vest, Nicoleta Pauliuc, președinte Comisia de Apărare din Senat, Alina Ristea, președinte OFL Satu Mare, au fost prezente la eveniment pentru a susține și încuraja noua conducere a OFL Maramureș.

 

În urma alegerilor, Anca Hendea este președinte OFL Maramureș, Cristina Buda și Anuța Enea-Bizău au funcția de prim-vicepreședinte, Lenuța Zamfir Iuga, Viorica Maciuc, Camelia Ioana Man, Monica Marincaș, Aurelia Pop, Corina Pop, Diana Tordai-Macec, Liliana Florinela Vida au funcția de vicepreședinte în cadrul organizației.

 

Ionel Bogdan, președinte Consiliul Județean și președinte PNL Maramureș, a vorbit în cadrul evenimentului despre importanța implicării în comunitate a femeilor, dar și despre proiectele Consiliului Județean pentru Maramureș, pe care întreaga echipă liberală le susține.

 

Îmi doresc ca la alegerile din 2024, să văd pe listele electorale din fiecare organizație mai multe femei, comparativ cu alegerile din 2020. Susținem femeile și le promovăm pentru că atât în politică, în administrația locală și centrală, cât și în toate domeniile de activitate, femeile ne demonstrează că fac performanță și că fără ele lucrurile nu ar funcționa atât de bine.
Organizația de Femei Liberale Maramureș s-a dezvoltat în ultimii ani, iar pentru aceasta o felicit și îi mulțumesc Valeriei Brezoczki pentru toată activitatea desfășurată în perioada iulie 2019 – martie 2023, din funcția de președinte interimar al Organizației de Femei Liberale Maramureș. O felicit pe Anca Hendea pentru alegerea sa în funcția de președinte OFL Maramureș. Am încredere că va continua activitatea echipei OFL Maramureș prin realizarea de proiecte bune pentru comunitate, a transmis Ionel Bogdan.

De asemenea, Anca Hendea și-a prezentat principalele obiective ca președinte OFL Maramureș: creșterea numărului de femei implicate în politică, să demareze acțiuni de susținere a familiei și copiilor, care vor aduce încrederea în PNL, să realizeze parteneriate esențiale cu celelalte organizații, iar în 2024 să aducă forță, unitate și coeziune liberală. Alina Gorghiu, președinte interimar al Senatului, a vorbit despre importanța promovării și susținerii femeilor în comunitate.

 

Mulțumesc colegilor liberali pentru susținerea și încrederea pe care mi le-au acordat. Suntem o echipă puternică și am convingerea că împreună vom reuși, și de acum înainte, să realizăm proiecte importante pentru maramureșeni, a transmis Anca Hendea.

Biroul de presă PNL MaramureșATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here