CRIMĂ – Economistul băimărean Liviu Gavrilescu (66 de ani) a fost ucis în propria locuință

0
2339

ANCHETĂ. A fost ucis economistul băimărean Liviu Gavrilescu, cadru asociat al Universității Tehnice din Cluj-Napoca – Departamentul De Științe Economice și Fizică (era conferențiar universitar, doctor în științe economice, și preda la Centrul Universitar Nord din Baia Mare). A absolvit două facultăți, având specializările matematică-informatică (Universitatea Brașov, 1972-1976) și economic (Universitatea Babeș- Bolyai din Cluj-Napoca, 1980-1986).

 

Gavrilescu a fost ucis în propria locuință, situată pe Bulevardul Unirii din Baia Mare – procurorii și criminaliștii se află la locul omorului. Surse din anchetă susțin că Gavrilescu a fost „victima unui scandal domestic” și sugerează că principalul suspect ar fi o persoană din familie.

 

Liviu Gavrilescu avea 66 de ani și se pensionase de curând de la Instituția Prefectului Maramureș, unde răspundea de partea de IT. Înainte de 1989, Gavrilescu a fost analist al sistemelor informatice și apooi șef al oficiului de calcul la Phoenix. În 1994-2007, a fost director al FPS Maramureș, iar în perioada 2001-2004, Gavrilescu a fost consilier al prefectului de Maramureș pe probleme economice.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ