CRIMĂ – Economistul băimărean Liviu Gavrilescu (66 de ani) a fost ucis în propria locuință

0
2698

ANCHETĂ. A fost ucis economistul băimărean Liviu Gavrilescu, cadru asociat al Universității Tehnice din Cluj-Napoca – Departamentul De Științe Economice și Fizică (era conferențiar universitar, doctor în științe economice, și preda la Centrul Universitar Nord din Baia Mare). A absolvit două facultăți, având specializările matematică-informatică (Universitatea Brașov, 1972-1976) și economic (Universitatea Babeș- Bolyai din Cluj-Napoca, 1980-1986).

 

Gavrilescu a fost ucis în propria locuință, situată pe Bulevardul Unirii din Baia Mare – procurorii și criminaliștii se află la locul omorului. Surse din anchetă susțin că Gavrilescu a fost „victima unui scandal domestic” și sugerează că principalul suspect ar fi o persoană din familie.

 

Liviu Gavrilescu avea 66 de ani și se pensionase de curând de la Instituția Prefectului Maramureș, unde răspundea de partea de IT. Înainte de 1989, Gavrilescu a fost analist al sistemelor informatice și apooi șef al oficiului de calcul la Phoenix. În 1994-2007, a fost director al FPS Maramureș, iar în perioada 2001-2004, Gavrilescu a fost consilier al prefectului de Maramureș pe probleme economice.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here