CONCERT – Vița de Vie vine la Baia Mare mâine, 11 februarie, în turneul de promovare a ultimului album, „Șase (+)”

0
748

TURNEU. Pornită din luna noiembrie a anului trecut într-un turneu de promovare a celui mai recent album al lor, trupa de rock alternativ Vița de Vie sosește mâine la Baia Mare, unde va susține un concert găzduit în cafe-pub-ul Log Out, cu începere de la ora 20.

 

Cel mai recent album al trupei, intitulat „Șase/Șase”, a fost conceput în două părți, prima parte – „Șase (+)” – fiind promovată pe durata unui turneu început printr-un concert susținut pe data de 29 noiembrie 2016, la Arenele Romane din București, și care se va încheia pe 4 martie 2017, la Suceava. În total, turneul de promovare a primei părți cuprinde un șir de 18 concerte (București, Pitești, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca, Râmnicu Vâlcea, Craiova, Arad, Timișoara, Bacău, Iași, Sibiu, Oradea, Baia Mare, Târgu Mureș, Buzău, Botoșani, Suceava). A doua parte a albumului urmează să fie promovată printr-un turneu care va începe pe data de 20 mai 2017.

 

Coperta albumului „Șase (+)”

„Șase/Șase este spart în două albume, prima parte o lansăm pe 29 octombrie la Arenele Romane în București, iar a doua, pe 20 mai 2017. Este «planul nostru cincinal» pe un an și jumătate, început pe 20 februarie 2016 cu un concert aniversar și susținut, de-a lungul anului, cu un single pe fiecare 20 ale lunii” – a declarat Adrian Despot (chitară, voce), solistul trupei care îi mai are în componență pe Adrian Ciuplea – chitară bas, Cezar Popescu – chitară, Sorin „Pupe” Tănase – tobe și Mihai Ardelean – clape.

 

Grafica albumului Șase/Șase este concepută de Agi (Adrian Iota) și este una de excepție. Cele șase simboluri de pe copertă, fiecare aparținând uneia dintre piese, sunt așezate în forma unui zar. CD-ul conține și alte „surprize”, fiecare fiind îndemnat să le descopere singur.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here