CONCERT – Vița de Vie vine la Baia Mare mâine, 11 februarie, în turneul de promovare a ultimului album, „Șase (+)”

0
136

TURNEU. Pornită din luna noiembrie a anului trecut într-un turneu de promovare a celui mai recent album al lor, trupa de rock alternativ Vița de Vie sosește mâine la Baia Mare, unde va susține un concert găzduit în cafe-pub-ul Log Out, cu începere de la ora 20.

 

Cel mai recent album al trupei, intitulat „Șase/Șase”, a fost conceput în două părți, prima parte – „Șase (+)” – fiind promovată pe durata unui turneu început printr-un concert susținut pe data de 29 noiembrie 2016, la Arenele Romane din București, și care se va încheia pe 4 martie 2017, la Suceava. În total, turneul de promovare a primei părți cuprinde un șir de 18 concerte (București, Pitești, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca, Râmnicu Vâlcea, Craiova, Arad, Timișoara, Bacău, Iași, Sibiu, Oradea, Baia Mare, Târgu Mureș, Buzău, Botoșani, Suceava). A doua parte a albumului urmează să fie promovată printr-un turneu care va începe pe data de 20 mai 2017.

 

Coperta albumului „Șase (+)”

„Șase/Șase este spart în două albume, prima parte o lansăm pe 29 octombrie la Arenele Romane în București, iar a doua, pe 20 mai 2017. Este «planul nostru cincinal» pe un an și jumătate, început pe 20 februarie 2016 cu un concert aniversar și susținut, de-a lungul anului, cu un single pe fiecare 20 ale lunii” – a declarat Adrian Despot (chitară, voce), solistul trupei care îi mai are în componență pe Adrian Ciuplea – chitară bas, Cezar Popescu – chitară, Sorin „Pupe” Tănase – tobe și Mihai Ardelean – clape.

 

Grafica albumului Șase/Șase este concepută de Agi (Adrian Iota) și este una de excepție. Cele șase simboluri de pe copertă, fiecare aparținând uneia dintre piese, sunt așezate în forma unui zar. CD-ul conține și alte „surprize”, fiecare fiind îndemnat să le descopere singur.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ