ANTICIPAȚIE – Prima cursă regulată externă de pe Aeroportul Maramureș: Antalya, cu Blue Air, prin operatorul de turism Christian Tour

0
774

AEROPORT MARAMUREȘ. Cel mai mare tour operator de vacanțe charter din România, Christian Tour, va introduce o cursă charter externă și de pe Aeroportul Internațional Maramureș din Baia Mare. Destinația cursei, care va avea ritmicitate de o dată pe săptămână, va fi orașul Antalya (situat în sudul Turciei, pe litoralul Mării Mediterane). În Maramureș, agenția de turism Christian Tour, care până acum opera zboruri charter către 194 de destinații de pe cinci aeroporturi din România (București, Bacău, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara), are 10 agenții-partenere.

 

Surse 2mnews susțin că charterul spre Antalya de pe aeroportul din Maramureș va fi operat de compania de aviație Blue Air (Christian Tour colaborează cu două companii de aviație private, Blue Air și Wizz Air). Este vorba despre o cursă săptămânală, însă, conform surselor 2mnews, există negocieri și cu un alt operator de turism, tot pentru o cursă charter pe săptămână, cu aceeași destinație: Antalya.

 

Anunțul oficial va fi făcut mâine, marți, 25 septembrie 2018, de la ora 12, când în Salonul Oficial din incinta aeroportului are loc o conferință de presă la care vor participa Gabriel Valer Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș, Dorin Buda, directorul general al Aeroportului Internațional Maramureș, reprezentanții companiei Christian Tour și “alţi invitaţi şi colaboratori”.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here