INVESTIGAŢIE – Cum a reuşit un grup organizat, format din „politicieni, bogaţi şi oameni care împart dreptatea”, să îi ia casa unei familii simple de maramureşeni

0
389

PROMO. Din ciclul „Să nu uiţi, Darie”: mâine dimineaţă, o nouă investigaţie marca 2mnews despre strategia prin care un grup organizat, format din „politicieni, bogaţi şi oameni care împart dreptatea”, a reuşit să îi ia casa unei familii simple de maramureşeni şi să-l împroprietărească pe unul dintre ei.

 

O poveste dramatică, documentată timp de 2 ani de Grupul de investigaţie 2mnews, o poveste reală care s-a soldat cu moartea de inimă rea a unui pensionar chinuit de neputinţa de a-şi face dreptate şi chivernisirea unui personaj care ulterior a ajuns în fruntea administraţiei judeţului Maramureş.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here