DEȘI PARE… – Nu-i nicio glumă: Mihai Pătrașcu e noul director al Aeroportului Satu Mare

3
1504
Mihai Pătrașcu

FAPT. Mihai Pătrașcu, fostul director al Aeroportului Internațional Baia Mare (acum, Maramureș), este noul director al Aeroportului Internațional Satu Mare. La concursul pentru ocuparea postului, organizat de Consiliul Județean Satu Mare, s-au înscris Nicolae Fechete (fostul director) și Pătrașcu.

 

La evaluarea declaraţiilor de intenţie (un soi de evaluare pe bază de CV), Fechete a obţinut 7,5 puncte, iar Pătrașcu, 8 puncte. Astăzi a avut loc proba de interviu, comisia de evaluare i-a acordat lui Fechete 6 puncte, iar lui Pătrașcu 8,25. Punctaj final: Fechete 6,75, Pătrașcu 8,12. Rezultă: Pătrașcu director.

 

În timpul mandatului lui Fechete, Aeroportul Internațional Satu Mare a fost reabilitat și și-a redobândit statutul de Internațional, făcând contracte pentru curse Satu Mare – Londra și retur (de asemenea, pe lângă cursa Satu Mare – București, s-au semnat și contracte pentru curse estivale spre Litoral).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

3 COMENTARII

  1. D-vostră v-am mai răspus la articolul trecut. Apreciez opiniile contradictorii bazate pe fapte, nu pe factorul emoțional și, mai ales, scrise în limba română, corect. Pătrașcu n-are nicio bursă în Malaezia (sau Malaysia, după denumirea veche, nicidecum Malayezia, cum greșit scrieți). Are studii postuniversitare în management în aviație (un MBA – Master of Business Administration) obținut în Krems (Austria). Acolo a fost invitat, ca toți șefii de aeroporturi din țările sărace. Din România a mers doar el. Și a plătit (că studiile astea se plătesc) studiile din bugetul aeroportului. Adică și-a plătit școala din banii publici. Și, vă rog, nu ne mai spuneți ce să facem, în contextul în care sunteți doar un analfabet funcțional. Habar n-aveți să scrieți corect în limba română, dar dați sfaturi despre ce și cum să scriem. Dvs. povestiți povești, noi consemnăm fapte. Diferențe…

  2. Articol scris cu sarcasm, cu titlu din care curge pelinul si otrava manipularii. Adevarul este ca dupa ce M.Patrascu – izgonit de pe postul de director Aeroport Baia Mare din interese obscure, ajutat vartos de ziaristi de doi bani, umilit de media maramuresana cu articole si foto montaje compromitatoare, ca asa a fost „ordinul de la Judet” – acum s-a rasturnat oala cu rahat. M.Patrascu care are in urma lui un curs legat de management aeroporturi in Malayezia, cu bursa de peste o zece mii de dolari, dupa ce a fost indepartat din functie, ajuns somer – omul – cunoscator a aproape 6 limbi straine, a mai terminat un curs de 2 ani pe banii lui la un institut de marca mondiala din Austria tot in domeniu. Acum a castigat cursa pentru postul de director Aeroport International Satu Mare. E timpul sa taceti domnilor, (scoliti de Machiavelli) sau sa puneti cenusa in cap, ca nu mai este loc de intors! M. Patrascu e tot „morosan d,al nostru” dupa care „cu pietre sa nu dai”……….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here