VREMEA – În Maramureș, cea mai scăzută temperatură în această dimineață: -17º Celsius

0
2992

PROGNOZĂ METEOROLOGICĂ – MARAMUREȘ. În noaptea trecută și în această dimineață (20 ianuarie 2024), cele mai scăzute temperaturi din Maramureș s-au înregistrat la Statia meteo Iezer: -17º Celsius. De asemenea, la Sighetu Marmației, Ferești și Cavnic se înregistrau -9º Celsius, iar în Borșa și Ocna Șugatag se înregistrau -8º Celsius, a anunțat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Maramureș.

 

Astăzi, în Maramureș vremea va fi predominant frumoasă, dar rece noaptea și dimineata și izolat geroasă. Cerul va fi variabil la senin, vântul va sufla slab la moderat, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2º și 1º Celsius, cele minime încadrându-se între -10º și -7º Celsius. În acest moment, pe tronsoane de drum din Pasul Gutâi și Pasul Prislop (DN18) se semnalează polei, iar drumarii acționează cu utilaje și material antiderapant, a mai informat CJSU Maramureș. Izolat, în zonele joase este prezentă ceața.

 

* Foto: @sighet247

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here