TRASEISM ELECTORAL – Consilierul băimărean Horia Buhan a trecut de la USR la PNL și va candida tot pentru Consiliul Local Baia Mare

3
1076
Horia Buhan

DECIZIE – ALEGERI LOCALE 2024 BAIA MARE. Consilierul local Horia Buhan (45 de ani), ales în forul deliberativ al municipiului Baia Mare în 2020 pe lista USR, a trecut la PNL și va candida tot pentru o demnitate de consilier local. Buhan, care era la primul său mandat în administrația publică locală, a fost unul dintre cei mai vocali contestatari publici cu argumente al Executivului Primăriei din perioada 2020-2024 și unul dintre principalii combatanți opoziției formate de USR în Consiliul Local Baia Mare.

 

Buhan, care este director de marketing și vânzări la firma care gestionează complexul Turist Șuior, nu a prins în negocierile interne decât locul 6 pe lista pentru Consiliul Local Baia Mare a Alianței Dreapta Unită (USR & PMP & FD), considerat neeligibil.

 

Surse politice informate/implicate au precizat pentru 2mnews că PNL i-a oferit lui Buhan locul 9 pe lista de consilieri locali, cu amendamentul că 2 dintre cei aflați în fața lui se vor retrage din forul deliberativ (iar locul 7 pe lista PNL este mai eligibil decât locul 6 pe lista Alianței).

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

3 COMENTARII

  1. …asa este. Se sacrifica si se injosesc manati doar dorinta de fin slujba celor care-si pun increderea in ei si spre bunastarea comunitatii.
    Cum de nu mi-am dat seama pana acum…?!

  2. Ei nah, acuma. Ce o tot dam atata cu traseismul politic! Oamenii se mai schimba, la fel si viziunile lor politice. Noi trebuie sa-ntelegen ca toate aceste zbateri, toate aceste lupte interioare ale acestor domni, toata mocirla in care se scalda, greata cu care ling acolo unde nu demult au scuipat, le fac doar pentru bunastarea noastra, a alegatorilor!

  3. …i-a lovit pe toti sindrmul traseismului pt a prinde un loc la masa ciolanarilor.
    Niicunul nu e consecvent in credinta lui fata de partid sau dogmele formatiunii care l-au propulsat in scaunul de consilier, priamr sau alte sustinatoare mobiliere de dosuri sinecurale, la fostele alegeri .
    Bomba ar fi sa-l vad si pe ZETEA sa treaca la PNL sau pe Bogdan la PSD…asa pe ultima suta de metrii …Nimic nu mai mai mira!
    Domnule consilier, brusc deventi PNL -ist (alaturi de cei pe care-i huleati in sedintele CL) din pozitia de reprezentatnt al USR.
    Gata, nu mai sunteti patruns de fiorul USR-ist.
    Va dezamagiti electoratul USR-ist si va vindeti pt 2 poli (2 locuri) pe lsite celor de la PNL…( de la pozitia 9 -neelegibila lpe lista USR la pozitia 7 pe lista PNL dar cu orice sanse de a mai prinde un scaunel de consilier local)?
    Cum va pierdeti asa repede credinta si determinarea …in valorile USR ului?
    Concluzia care o trag este ca nu va pasa din ce partid faceti parte,ci intetresul este pt functie .
    Adica( ca tot prestati profesional in domeniul alimentatiei publice si serviciilor-HO RECA) participati la masa, va ghiftuiti, dar la nota de plata…va scuzati si plecati la WC., lasand pe altii sa achite .
    Nu e corect si nici dentologic.
    Sunteti un om pe care nu m-as baza.
    La primul semn de naufragiu, parasiti barca.
    E moral ?
    Ati auzit de sintagma : si la bine si la greu?
    Eu cred ca nu…
    Din partea mea , o bila neagra, moncher !
    Desi aveam alta parere…ati lasat alta impresie , dar era doar fatada!
    Ingrosati randurile celor in care nu poti sa te increzi…politic, ma refer.
    Poate va ajuta Dumnezeu si nu prindeti nimic , prin aceasta miscare electorala , si va puteti desavarsii in cea profesionala , avand timp mai mult. Tot un serviciu in slujba oamenilor…cei drept a celor care iubesc zona turistica si seviciile oferite de stabilimentul pe care-l reprezentati pe segmentul vanzari & marketing.
    Faceti ceea ce va pricepeti…lasati politica . Nu e pt dvs…Iar ca amintire si vise frumoase , luat-va scaunul de consilie USR din sala CL -uui local…Sa puteti fi numit om cu scaun ( din pacate nu la cap) …ci de sustinator de posteroior dornic de functie politica /administrativa si atat. Ca ce inseamna sa satai pe un astfel fde scaun si care sunt obligatiile fata de comunitate nu va intererseaza.
    Succes… totusi, in noul costm pe care l-ati imbracat, de culaore PNL -ista si ne vedem pe partie.(ati inteles aluzia) …tobo(gd)an, in cazul dvs., la vale.Ati inceput sa luati viteza…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here