CANDIDAT LA PRIMĂRIA BAIA MARE – Corin Cherecheș a fost numit președinte PER Baia Mare și va candida pentru funcția de primar al municipiului

0
2016

REORGANIZARE PER. Conducerea Partidului Ecologist Român (PER) Maramureș l-a numit astăzi, 7 februarie 2020, pe Corin Cherecheș în funcția de președinte al organizației Baia Mare (cu titlu interimar, până la organizarea alegerilor interne).

 

Președintele PER Maramureș, Mircea Ciocan, a argumentat opțiunea conducerii partidului prin faptul că noul președinte al PER Baia Mare este “un om valoros, cu mare experiență politică” și a subliniat că este convins că va performa Corin Cherecheș, care a primit și mandatul de a reorganiza filiala municipiului reședință de județ.

 

Noul președinte PER Baia Mare a precizat că a decis acest come back politic (Corin Cherecheș a fost prim-vicepreședinte PD Maramureș și candidat la Primăria Baia Mare în anul 2008) în urma unei observații personale: necesitatea ecologizării și primenirii mediului politic local, mărturisind că obiectivul reorganizării PER Baia Mare, prin păstrarea membrilor valoroși și cooptarea unor oameni de afaceri tineri și dornici să se implice și administrativ în dezvoltarea municipiului reședință de județ, este de a obține un scor bun la alegerile locale din primăvară.

 

Lipsa proiectelor sustenabile, subdezvoltarea în care este menținut municipiul Baia Mare și strategia defectuoasă a actualei administrații locale care a dus la uciderea speranței tinerilor într-un viitor apropiat bun au dus la plecarea acestora din oraș. Acestea, crede Corin Cherecheș, sunt principalele aspecte pe care trebuie să le corecteze o viitoare administrație locală eficientă și performantă, așa cum nu este cea prezentă.

 

Contactat telefonic de 2mnews, Corin Cherecheș a admis că va candida pentru funcția de primar al municipiului Baia Mare.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here