TRAGERE LA SORȚI – CSM Sighetu Marmației și-a aflat adversarul din turul I al Cupei României

0
251

FOTBAL – CUPA ROMÂNIEI. În turul I al Cupei României 2023-2024, conform regulamentului Federației Române de Fotbal, vor juca 7 câștigătoare ale Fazei regionale și 69 de echipe din sezonul precedent de Liga 3. Cele 38 de meciuri au fost programate în 2 august 2023, de la ora 17.30, și se vor disputa într-o manșă unică, eliminatorie. Din Maramureș va participa în turul I o singură echipă, CSM Sighetu Marmației (Minaur Baia Mare intră din turul II, programat în 9 august 2023).

 

Conform tragerii la sorți, CSM Sighetu Marmației va juca pe teren propriu cu colega din Seria a 10-a a Ligii a III-a, CSM Olimpia Satu Mare (se joacă pe terenul echipei mai slab clasate în ediția precedentă de campionat – sătmărenii s-au situat pe locul 3, sighetenii pe locul 7 din 10 echipe). Ambele echipe au disputat jocuri de pregătire.

 

Sătmărenii au jucat la Cise Cup, în Ungaria, cu alte două echipe de Liga a III-a din Ungaria, reușind să câștige trofeul (au câștigat cu 4-2 cu Putnok FC și cu 2-1 cu Cigánd SE), iar apoi au jucat acasă (la Dorolț – jud. Satu Mare) cu SCM Zalău și au câștigat cu 2-0 și în Ungaria, cu DEAC – Debreceni Egyetem Atlétikai Club (echipă din Liga III Ungaria), cu care au pierdut cu 3-0, iar sighetenii au jucat acasă, cu Minaur Baia Mare, și au pierdut cu 1-0.

 

* Foto: @Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here