FOTBAL – Minaur Baia Mare a urcat pe locul 5 al seriei, după ce a dispus acasă de echipa satului Galda de Jos

0
124

LIGA A III-A. Cea de-a doua echipă maramureșeană din Liga a III-a, Minaur Baia Mare (autointitulată Minerul) a urcat pe locul 5 al Seriei a V-a după ce a dispus acasă cu 2-0 (1-0) de echipa satului Galda de Jos (jud. Alba), ACS Industria.

 

Minaur Baia Mare a părut că-și conservă forțele, înscriind o singură dată pe repriză, scorul la pauză fiind stabilit de golul lui Răzvan Lupu (min. 42). În repriza a II-a a meciului arbitrat de o brigadă clujeană cu Cătălin Flonta la centru, băimărenii au înscris prin Szekely Krisztian (min. 49).

 

Antrenorul Dorin Toma a început meciul cu următorul 11: Dombradi – Lihet, Rus, Prunescu, Duruș, Lupu, Coroian, Szekely, Piper, Giurgiu, Muscă. Minaur este pe locul 5 al seriei, cu 8 puncte obținute în urma a două victorii, două egaluri și o înfrângere, iar etapa viitoare, în 28 septembrie, joacă în deplasare, la echipa de pe locul 2, Luceafărul Oradea (învinsă până acum doar de lidera seriei, echipa maramureșeană Fotbal Comuna Recea).

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here