TRAFICANȚII DE MĂȘTI – Percheziții și în Maramureș într-un dosar penal de vânzare de măști de protecție contrafăcute

0
1263

ÎNȘELĂCIUNE. Poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice efectuează 10 percheziţii domiciliare în municipiul Bucureşti şi în judeţele Maramureş, Bihor, Braşov şi Timiş, într-un dosar penal aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia de Urmărire Penală şi Criminalistică, în care se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune şi punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, a precizat Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR).

 

Conform IGPR, există indicii de comercializare a unor măști de protecție contrafăcute către un spital COVID-19. Se vor pune în aplicare 6 mandate de aducere în vederea audierii. La activităţi participă luptători din cadrul Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale şi specialiştii Institutului Naţional de Criminalistică, precum și poliţiştii inspectoratelor judeţene de poliţie Maramureş, Bihor, Braşov şi Timiş.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here