PROGNOZĂ – Vreme capricioasă în Maramureş, cu maxime de 21 de grade Celsius, dar şi cu ploi

0
163

METEO. Specialiştii Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) au făcut publică, în cea mai recentă prognoză, valabilă pentru perioada 15-28 mai, că în Maramureş regimul termic va fi oscilant în următoarele două săptămâni, cu intervale în care precipitaţiile şi descărcările electrice vor fi predominante.

 

Temperaturile maxime în judeţ vor avea medii de 20-21 de grade Celsius, iar mediile minimelor termice se vor situa între 7 și 9 grad Celsius. Valorile termice vor fi mai scăzute în intervalul 17-19 mai, cu până la 2 grade Celsius, ziua, şi cu până la 4 grade Celsius, noaptea, o vreme rece pentru media celei de-a doua decadă a lunii mai.

 

Începând din 20 mai, valorile termice se vor apropia de cele normale perioadei, cu temperaturi maxime de 20-22 de grade Celsius şi minime ce vor oscila în jurul mediei de 9 grade Celius. Temporar, se vor înregistra averse, în intervalul 16-17 mai şi în timpul celei de-a doua săptămâni, când se vor semnala şi descărcări electrice, iar local ploile pot fi mai însemnate cantitativ.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here