PROGNOZĂ – Vreme capricioasă în Maramureş, cu maxime de 21 de grade Celsius, dar şi cu ploi

0
117

METEO. Specialiştii Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) au făcut publică, în cea mai recentă prognoză, valabilă pentru perioada 15-28 mai, că în Maramureş regimul termic va fi oscilant în următoarele două săptămâni, cu intervale în care precipitaţiile şi descărcările electrice vor fi predominante.

 

Temperaturile maxime în judeţ vor avea medii de 20-21 de grade Celsius, iar mediile minimelor termice se vor situa între 7 și 9 grad Celsius. Valorile termice vor fi mai scăzute în intervalul 17-19 mai, cu până la 2 grade Celsius, ziua, şi cu până la 4 grade Celsius, noaptea, o vreme rece pentru media celei de-a doua decadă a lunii mai.

 

Începând din 20 mai, valorile termice se vor apropia de cele normale perioadei, cu temperaturi maxime de 20-22 de grade Celsius şi minime ce vor oscila în jurul mediei de 9 grade Celius. Temporar, se vor înregistra averse, în intervalul 16-17 mai şi în timpul celei de-a doua săptămâni, când se vor semnala şi descărcări electrice, iar local ploile pot fi mai însemnate cantitativ.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ