TRAFIC DE DROGURI – Dealeri de droguri din Maramureş, Satu Mare şi Sălaj, reţinuţi de poliţişti

0
581

INVESTIGAŢIE. O anchetă a serviciilor de Combatere a Criminalităţii Organizate din judeţele Maramureş, Satu Mare, Sălaj şi Bihor, procurorilor DIICOT Satu Mare, cu colaborarea poliţiştilor de frontieră şi jandarmilor şi suportul de specialitate a Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, a dus la destructurarea a două reţele specializate în trafic şi consum de droguri.

 

Astăzi, au fost efectuate 14 perchiziții domiciliare în Maramureş, Satu Mare şi Sălaj, la locuinţele membrilor celor două grupări infracţionale. În cadrul acţiunii au fost descoperite materie vegetală, substanţe pulverulente şi psihoactive, precum şi ustensilele de preparat şi porţionat droguri, grindere, cântare etc. 10 persoane, cu vârste cuprinse între 17 şi 46 de ani, au fost duse la sediul DIICOT Satu Mare pentru audieri.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here