FAPT – 7 ani de la operaționalizarea SMURD Cavnic și peste 3.500 de misiuni de acordare a primului ajutor calificat

0
41

SMURD CAVNIC. La începutul acestei luni s-au împlinit 7 ani de când a fost operaționalizat punctul de lucru SMURD Cavnic – punctul de lucru din Cavnic funcționează cu un efectiv de 9 subofițeri operativi, sub comanda Inspectoratului pentru Situații de Urgență Maramures La celebrarea momentului, primarul orașului Cavnic, Vladimir Petruț, a precizat că SMURD Cavnic a participat la peste 3.500 de misiuni de acordare a primului ajutor calificat.

 

Lucrătorii SMURD Cavnic asigură misiuni de salvare în patru comune și un oraș, însă au fost situații când aceștia au fost chemați să participe și la alte misiuni de salvare, din afara sferei lor de acțiune. Le mulțumesc și le sunt recunoscător celor de la SMURD Cavnic, și cred că sunt în asemntimentul tuturor locuitorilor orașului, a declarat primarul Vladimir Petruț.

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here