TOȚI OAMENII „ÎMPĂRATULUI” – Află cine sunt noii administratori provizorii ai firmei de transport în comun din Baia Mare

0
2950
Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare
Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare

URBIS. Pentru că nici reprezentanții Consiliului de Administrație al firmei de transport public în comun URBIS nu au fost numiți conform legii (privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice), administrația Băii Mari va desemna, în primă fază, cinci administratori provizorii în Consiliul de Administrație.

 

Provizoratul acestora va dura patru luni, începând cu 28 iulie 2019. Să vedem, însă, care sunt oamenii pe care primarul Cătălin Cherecheș îi vizează pentru aceste posturi, în firma în care municipiul Baia Mare este acționar principal.

 

Cei cinci sunt directorul executiv economic al Primăriei Baia Mare, Carmen Pop, fosta secretar a municipiului Baia Mare (acum consilier juridic) Rodica Brad, președintele sindicatului Cartel Alfa Maramureș, Florin Hossu, fostul martor din procesul lui Cherecheș și prietenul acestuia, Liviu Bala, și directorul sucursalei Baia Mare a Conversmin SA București, Bogdan Ștefan Durlea (care este de profesie consilier juridic și e originar din Borșa).

 

 

Cum se va implementa această strategie (a numirii celor cinci ca administratori provizorii în CA al URBIS SA)? În cadrul ședinței Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Zona Metropolitană Baia Mare”, Cherecheș va mandata o persoană care va vota în AGA URBIS pentru cei cinci administratori provizorii propuși de primarul Băii Mari. Și gata. Nu-i complicat, nu doare, durează doar patru luni (apoi, urmărim cine rămâne în forul de administrație a firmei de transport în comun și vă ținem informați).

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here