DECIZIE – Poliția județeană primește gratuit de la administrația Băii Mari un etaj din Centrul pentru Formare Profesională a Adulților

0
1053
Liviu Grozavu, inspector șef IPJ Maramureș, și Cătălin Cherecheș, primar Baia Mare
Liviu Grozavu, inspector șef IPJ Maramureș, și Cătălin Cherecheș, primar Baia Mare

CONTRACT. Administrația Băii Mari dă Poliției județene, gratuit, un etaj din clădirea în care activează Centrul pentru Formare Profesională a Adulților. Practic, municipalitatea controlată de primarul Cătălin Cherecheș va modifica contractul de comodat cu AJOFM, semnat în anul 2004, prin care orașul dădea în folosință fostul Cămin B (situat pe strada 8 martie nr. 7B) instituției care gestionează problema șomajului din județ.

 

AJOFM Maramureș a creat în clădirea cu trei etaje aflată în proprietatea municipalității, în urma unui proiect cu finanțare europeană, un Centru pentru Formare Profesională a Adulților – investiție finalizată în 2008.

 

Modificarea contractului de comodat, prevede ca AJOFM să elibereze etajul 2 al clădirii, care va fi atribuit în folosință gratuită pe cinci ani (până la data de 11 mai 2024, cu posibilitatea prelungirii prin acordul părților) Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș. La etajul 2 al imobilului, Poliția județeană intenționează să desfășoare “activități ale structurilor de Poliție rutieră și alte servicii”.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here