TEATRU – Juriul de nominalizare al Galei Premiilor UNITER 2020 vine în Baia Mare pentru vizionarea a două spectacole

0
348

OFICIAL. Joi, 16 ianuarie 2020, juriul de nominalizare al Galei Premiilor UNITER 2020 (criticii de teatru Ludmila Patlanjoglu, Maria Zărnescu și Călin Ciobotari) sosește în Baia Mare pentru a viziona spectacolele „Suicidal”, după texte de Luigi Pirandello, regia Norbert Boda și „Rinocerii”, de Eugène Ionesco, regia Iulian Bulancea.

 

Spectacolele Teatrului Municipal au fost programate de la ora 17.00 („Suicidal”) și ora 20.30 („Rinocerii”), iar actorii băimăreni invită publicul să-i susțină.

 

Gala Premiilor UNITER este evenimentul anual de premiere a celor mai bune creaţii teatrale şi a artiştilor profesionişti, reprezentând cel mai important moment de evaluare şi valorizare a creaţiei teatrale româneşti contemporane.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here