SONDAJ DE OPINIE – 2mnews: Maramureșeni, ce partid veți vota la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020?

5
2565

ALEGERI PARLAMENTARE MARAMUREȘ 2020. 2mnews a activat un nou sondaj de opinie, menit să întrunească preferințele cititorilor săi în privința opțiunilor acestora la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020, respectiv a celor pe care îi vor alege pentru cele 7 funcții de deputat și 3 de senator de Maramureș.

 

Fiecare cititor poate vota cu o singură opțiune/sondaj și o singură dată (de pe un IP se poate înregistra un singur vot). Sondajul este deschis până în 4 decembrie 2020 și are ca opțiuni toate cele 14 partide politice ale căror liste de candidați au fost validate și înscrise în competiția electorală, precum și opțiunea “Nu votez”.

 

 

  

În Maramureș, 14 partide politice au depus liste pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020: PNL, USR PLUS, PMP, Pro România, UDMR, PER, AUR, PRM, Partidul Puterii Umaniste social-liberal (PPUSL), PNȚ Maniu-Mihalache, PSD, Partidul Verde (PV), Alianța Renașterea Națională (ARN), Partidul Noua Românie (PNR).

 

Aveți TOȚI cei 168 de candidați pentru Camera Deputaților și Senat AICI, iar pe coloana din partea dreaptă găsiți sondajul în care puteți vota, bifând căsuța de lângă partidul ales (la varianta de mobil, sondajul este la finalul șirului de articole). Precizare: opțiunile cititorilor trimise sub forma comentariilor nu sunt luate în calcul, votul valid fiind exprimat doar prin bifarea căsuței aferente din sondaj.

 

În sondajul 2mnews găsiți partidele în următoarea ordine:

 1. PNL
 2. USR PLUS
 3. PMP
 4. Pro România
 5. UDMR
 6. PER
 7. AUR
 8. PRM
 9. PPUSL
 10. PNȚ Maniu-Mihalache
 11. PSD
 12. PV
 13. PNR
 14. ARN
 15. Nu votez

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here