SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – Vineri, în Baia Mare, spectacol în premieră: “Flori de mină”

0
414

PREMIERĂ – BAIA MARE. Vineri, 11 martie, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Municipal Baia Mare, este prezentat în premieră spectacolul “Flori de mină”, de Székely Csaba, în regia Adinei Lazăr și scenografia Irinei Chirilă. În distribuție, actorii Andrei Dinu, Denisa Blag, Eduard Bîndiu, Inna Andriuca și Ioan Costin.

 

Spectacolul ne invită într-un vis lucid, care e realitatea nefardată a zilelor noastre. Închiderea minelor în Maramureș a frânt destine umane, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Oamenii își îneacă amarul în alcool. Iubirile imposibile sunt înăbușite în fașă. Iván și Ilonka au un tată bolnav, țintuit la pat, care vrea să-i dezmoștenească. Lupta cu absurdul vieții crește alarmant numărul sinuciderilor. Violența e și ea rezultanta condițiilor mizere în care își duc traiul cei rămași fără slujbă. Personajele se agață de o fărâmă de speranță: plecarea la oraș.

 

Prețul unui bilet la premiera din 11 martie este 25 lei, iar la următoarele reprezentații (de duminică, 13 martie și vineri, 18 martie) prețul unui bilet întreg este 20 lei, iar cu reducere, 10 lei (pentru elevi, studenți, pensionari).

 

* Foto & info: @Teatrul Municipal Baia Mare

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here