RUGBY – Cinci jucători de la Știința Baia Mare, convocați în lotul României pentru partida cu Belgia

0
244

LOT. După victoria cu Rusia (25-15), România se pregătește pentru confruntarea de sâmbătă, 10 martie, cu Belgia, meci contând pentru etapa a 4-a a Rugby Europe International Championship (REIC) 2018. Staff-ul tricolorilor a anunțat pentru această partidă un lot de 31 de jucători, modificările constând din convocarea lui Cristi Chirică şi Dumani Siphosethu Mtya (ambii de la CSM Știința Baia Nare), Jack Cobden (CSM București) și Robert Neagu (Steaua) și renunțarea la trei componenți (Marius Antonescu, Stephen Shennan şi Vlad Nistor).

 

Astfel, pentru meciul cu Belgia, echipa maramureșeană CSM Știința Baia Mare, vicecampioană națională, are cinci componenți în lotul ”Stejarilor”: pilierul Constantin Pristaviţă, taloneurul Florin Bărdaşu, linia a doua Dumani Siphosethu Mtya, linia a treia Cristi Chirică și centrul Sione Fakaosilea (ultimul fiind singurul care a fost titular în ultimele două meciuri, cu Spania și Rusia).

 

România se mai poate califica la Cupa Mondială din Japonia dacă ocupă primul loc în REIC 2018 (variantă aproape imposibilă); dacă se clasează pe locul 2 (Georgia e calificată deja direct de la Cupa Mondială) şi se impune într-un meci cu Portugalia (câştigătoarea Rugby Europe Trophy) şi apoi în barajul tur-retur cu Samoa sau dacă se impune în turneul de recalificare din noiembrie (la care vor mai participa Canada, o echipă din Africa şi una din Asia sau Oceania).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here