PROGNOZĂ – Vremea în Maramureș: răcire accentuată, temperaturile coboară astăzi până la -8 grade Celsius

0
926

METEO – MARAMUREȘ. Meteorologii prognozează în Maramureș o vreme în răcire accentuată, cu temperaturi maxime cuprinse între -2 grade Celsius și 2 grade Celsius, în timp ce minimele termice înregistrate în cursul nopții vor înregistra valori cuprinse între -8 grade Celsius și -3 grade Celsius.

 

Cerul se va menține temporar noros, iar pe arii extinse, îndeosebi în cursul zilei, va ninge. Vântul va sufla slab-moderat, cu intensificări în zona montană înaltă unde se vor semnala viscoliri temporare, a precizat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here