ANTICIPARE – Mâine se va lua decizia eliminării din evenimentul-maraton „Baia Mare are suflet” a acțiunii „Sărbătoarea Vinului și Vânătorii”, dar suma alocată rămâne aceeași: 326.000 de euro

0
662

MODIFICARE. Dacă vă interesează: știți evenimentul-maraton „Baia Mare are suflet”, întins pe perioada 30 noiembrie 2017- 1 ianuarie 2018, un fel de „Iarna băimăreană” elastică, adică-ntinsă cât cuprind chiloții (mai exact bugetul local)? OK, despre acest subiect e vorba. Mâine, consilierii municipali din Baia Mare vor decide eliminarea din cuprinsul evenimentului a acțiunii „Sărbătoarea Vinului și Vânătorii”. În acest moment, ei nu știu asta, dar o vor afla și o vor face. Nicio îndoială.

 

Deci se modifică. De ce? Nu că n-avem vânători – e drept, cu vinul stăm mai prost, dar putea fi substituit de horinca tradițională -, nici pentru că vrem să economisim ceva (suma alocată din bugetul municipiului acestui eveniment rămâne neschimbată, adică 1,5 milioane de lei – echivalentul a 326.000 de euro), ci pentru că, probabil, se vor dirija mai mulți bani pentru restul acțiunilor. Care nu-s puține. Uitați-vă aici: „Baia Mare pentru România”, „Moș Nicolae”, „Crăciun în Baia Mare”, „Gala Excelenţei Băimărene”, „Revelionul Băimărenilor”, „Concertul de Anul Nou”.

 

Eu doar atât am vrut să vă anunț, înspumându-i pe vânătorii care-și făceau deja planuri privind costumul pe care-l vor purta la banchetul sponsorizat din bugetul local: că s-a schimbat modificarea. Și-n consecință, totul va fi ca-nainte, dar cu oareșce modificări.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here