REGLEMENTARE – Deputatul USR Brian Cristian a depus o inițiativă legislativă care vizează rezolvarea problemei folosirii autoturismelor instituțiilor publice în scopuri personale

2
367
Brian Cristian, deputat USR de Maramureș

FOLOSIREA AUTOTURISMELOR INSTITUȚIILOR ÎN SCOPURI PERSOANLE. Deputatul USR Maramureș Brian Cristian a depus o inițiativă legislativă care vizează rezolvarea problemei folosirii autoturismelor instituțiilor publice în scopuri personale. Conform proiectului, toate mașinile din parcul auto al instituțiilor de stat urmează să fie dotate cu sisteme GPS care să permită localizarea și monitorizarea fiecărui automobil în parte.

 

Dacă ne uităm la administrațiile locale care au implementat deja această măsură, vedem că au redus consumul de combustil cu aproximativ 40%. Asta înseamnă că în aproape jumătate din timp, mașinile insituțiilor publice sunt folosite ilegal, a explicat deputatul Brian Cristian.

Proiectul de lege va contribui la cheltuirea banilor publici într-un mod chibzuit și transparent, dar și la protejarea mediului înconjurător.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here