VIZITĂ GUVERNAMENTALĂ – Ionel Bogdan: Proiectele și investițiile din Maramureș sunt pe lista de priorități a Guvernului

0
539

PRIORITĂȚI. Premierul Ludovic Orban, însoțit de miniștrii Virgil Popescu, Lucian Bode, Nicolae Ciucă și de secretarul de stat din Cancelaria Prim-Ministrului, Ionel Bogdan, au vizitat vineri, 29 mai, investițiile Grupului Taparo din Târgu Lăpuș și Cicârlău. Grupul Taparo a fost printre primele companii românești care și-au reprofilat o parte din activitate după izbucnirea pandemiei de COVID-19 și au început să producă echipamente de protecție.

 

Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș și secretar de stat în Cancelaria Prim-Ministrului: “Încă de la debutul crizei determinate de pandemia de COVID-19 Guvernul PNL și-a arătat întreaga susținere pentru companiile românești care și-au reprofilat activitatea, sprijinind deschis afacerile în domeniul materialelor sanitare de protecție. Am înțeles cu toții, în aceste momente de criză că trebuie să producem la noi în țară lucruri de care avem mare nevoie și mă bucur că antreprenorii din Maramureș au înțeles această oportunitate și au pornit afaceri noi, de viitor.

 

Investiția Grupului Taparo pentru producerea de echipamente medicale de protecție este una importantă, iar vizita delegației guvernamentale la fabrica de la Târgu Lăpuș arată susținerea executivului pentru asemenea proiecte. De altfel, investițiile și proiectele din județul Maramureș sunt constant pe lista de priorități a guvernului, fie că vorbim de producția de echipamente de protecție, de acordarea a 136 de milioane de lei pentru finalizarea Sistemului de Management Integrat al Deșeurilor de la Fărcașa sau de declararea conductei de gaze Sighetu Marmației – Vișeu de Sus – Borșa proiect de importanță națională. Suntem deciși să dezvoltăm Maramureșul și să asigurăm condiții de viață la standarde europene tuturor maramureșenilor.”

 

Grupul Taparo este singurul producător de material nețesut (TNT) de la noi din țară și poate asigura cantitatea necesară pentru producția a două dintre cele 3 straturi ale măștilor chirurgicale, dar și pentru combinezoane, halate, bonete și lenjerii de pat de unică folosință. Din a doua jumătate a lunii martie a început producția de echipamente de protecție, precum și livrarea acestora către românii aflați în prima linie în lupta împotriva COVID-19.

 

Biroul de presă PNL Maramureș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here