REACȚIE – Operatorul de salubritate Drusal SA: Problema majoră în județul Maramureș este lipsa locului de depozitare a deșeurilor, principalul vinovat: Ionel Bogdan

2
5643
Ionel Bogdan, președintele CJ Maramureș

CRIZA DEȘEURILOR MARAMUREȘ. Operatorul de salubritate Drusal SA consideră, într-o reacție oficială generată de declarațiile politicianiste venite de la vârfurile administrațiilor din județ, că problema majoră în județul Maramureș este lipsa locului de depozitare a deșeurilor și că Consiliul Județean Maramureș are obligația contractuală de a preda către Drusal (desemnat în urma licitației operatorul CMID) întreaga infrastructură de depozitare a deșeurilor realizată în urma proiectului finanțat din bani europeni (și pentru care eșec nimeni nu a răspuns niciodată). Ceea ce nu s-a întâmplat.

 

Practic, CJ Maramureș trebuia să predea Drusal CMID Fărcașa, stația de transfer și sortare Sighetu Marmației și stațiile de transfer din Moisei și Târgu Lăpuș, precum și utilajele de transport. Din acestea, până acum nu s-a predat NIMIC (deși stațiile de transfer sunt finalizate și recepționate, cauză din care de circa 1 an Drusal se judecă pentru respectarea contractului cu CJ Maramureș).

 

Într-un comunicat oficial al Drusal, președintele CJ Maramureș, Ionel Bogdan, este numit incompetent și mincions, dar și principalul vinovat de situația actuală privind criza deșeurilor din Maramureș. Aveți alăturat comunicatul Drusal.

 

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

  1. Ionel Bogdan este un accident electoral. Un necopt cu cas la gura depasit de orice.
    Principalul vinovat este managerul de proiect, o doamna care se mentine in functie in mod absolut nemeritat. Suspect sprijinul pe care-l are. Vedeti cati bani s-au dus spor la salarii in consiliul judetean pentru acest dezastru. Proiectul nu este coordonat de fapt de nimeni. Este un rateu de la bun inceput.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here