RATARE – A fost anulată licitația de 500.000 lei pentru elaborarea SF-urilor necesare construirii a patru trasee cicloturistice în Maramureș

0
487

INFRASTRUCTURĂ – CICLOTURISM MARAMUREȘ. Licitația demarată de Consiliul Județean Maramureș care viza acordarea unui contract pentru elaborarea documentației tehnico-economice SF (contract care includea obținerea avizelor și acordurilor necesare) pentru construirea/amenajarea unei infrastructuri de cicloturism care însumează 108 kilometri în județul Maramureș a fost anulată pentru că nu a fost depusă nicio ofertă conformă.

 

Contractul era estimat la valoarea de o jumătate de milion de lei (sumă care cuprinde TVA) și urma să fie atribuit pe criteriul Cel mai bun raport calitate – preț (unde prețul are o pondere procentuală în decizia finală de 40%, iar componenta tehnică, de 60%).

 

Proiectantul desemnat câștigător va trebui ca în trei luni să elaboreze cele 4 teme de proiectare (câte una pentru fiecare traseu, inclusiv studiile de traseu pentru stabilirea traseelor optime) și cele 4 studii de fezabilitate. Infrastructura de cicloturism cuprinde în această fază 4 trasee: 1) Baia Mare – Cavnic (circa 28 km); 2) Baia Mare – Seini (circa 28 km); 3) Baia Mare – Șomcuta Mare varianta estică (circa 26 km); 4) Baia Mare – Șomcuta Mare varianta vestică (circa 26 km).

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here