PROGRAM – În acest weekend, 3 din cele 8 echipe maramureșene din primele trei ligi valorice dispută meciuri oficiale de fotbal și volei

0
180

COMPETIȚII SPORTIVE. În weekendul 15-17 martie 2024, 3 din cele 8 echipe din Maramureș care activează în primele trei ligi valorice (la handbal, rugby, volei și fotbal) dispută meciuri oficiale în campionat.

 

7 din cele 8 echipe au început sezonul competițional, dar echipa de handbal feminin din Baia Mare (Liga I) este programată în 20 martie (în etapa a 19-a, are meci în deplasare cu Dunărea Brăila); echipa de handbal masculin din Baia Mare (Liga I) este programată în 19 martie (în etapa a 20-a, au meci acasă cu CSM București) – în 23 martie Minaur joacă turul din sferturile EHF European Cup (la Baia Mare, cu Bregenz Handball – Austria), iar în 27 martie sunt stabilite optimile Cupei României (la Baia Mare, cu CSM Vaslui) -; echipa feminină de fotbal din Baia Mare (Liga a II-a) este programată în 14 aprilie (în etapa a 13-a, are meci în deplasare cu ACS Atletic Drobeta Turnu Severin); echipa de volei feminin din Sighetu Marmației (Divizia A2) a încheiat sezonul (pe ultimul loc în serie, dar la volei feminin nu retrogradează nimeni din Liga a II-a).

 

Vă reamintim și data la care reintră în competiție și singura echipă din Maramureș care încă nu a disputat meciuri oficiale în acest an, respectiv echipa de rugby Știința Baia Mare, care joacă semifinala Cupei României în 30 martie (cu Dinamo).

 

Toate cele trei echipe din Maramureș care vor disputa meciurile în acest weekend joacă în deplasare, având statut de oaspete.

 

• Vineri, 15 martie 2024, ora 15.00, Stadionul Clujana din Cluj-Napoca, etapa a 17-a Liga a III-a Seria a 10-a la fotbal masculin: CS Sănătatea Servicii Publice (loc 9) – CSM Sighetu Marmației (loc 4);

 

Sâmbătă, 16 martie 2024, ora 15.00, Stadionul Crișul din Sântandrei, etapa a 17-a Liga a III-a Seria a 10-a la fotbal masculin: ACSC Crişul Sântandrei (loc 3) – Minaur Baia Mare (loc 10);

 

• Sâmbătă, 16 martie 2024, ora 18.00, Sala Polivalentă Dunărea din Galați, etapa a 22-a Liga I (Divizia A1) la volei masculin: CSM Arcada Galați (loc 1) – CS Știința Explorări Baia Mare (loc 8).

 

* Foto generică: @Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here