PREVIZIBIL – Viitorul manager al Spitalului de Boli Infecţioase şi Psihiatrie va fi Ludovica Rusu

0
723
Ludovica Rusu

ANTICIPAT. Actuala director financiar-contabil (economic), Ludovica Rusu, o va înlocui pe Viorica Cherecheş la conducerea Spitalului de Boli Infecţioase şi Psihiatrie Baia Mare. Aceasta este singura care şi-a depus dosarul la concursul organizat pentru ocuparea postului, dosarul fiind considerat conform (validat), adică Rusu a fost admisă să participe la concursul la care va fi unicul candidat.

 

Sigur, foarte bine pregătită, va accede în funcţie, formalitatea urmând să fie pronunţată astăzi, 3 februarie, în jurul prânzului, de membrii comisiei de concurs (Ana Glodan – preşedinte -, Carmen Sima şi Teodor Ardelean), după ce Ludovica Rusu va trece briliant peste probele scris şi susţinerea proiectului de management (oral). Noi, însă, am zis să vă anunţăm acum ce se-ntâmplă mai târziu – nu e bine să stăm în tensiune, se repercutează asupra sănătăţii :).

 

Fosta manager al Spitalului de Boli Infecţioase şi Psihiatrie Baia Mare, Viorica Cherecheş (mama primarului ales şi suspendat Cătălin Cherecheş), a acces în Camera Deputaţilor şi, din cauza stării de incompatibilitate create între funcţia pe care o deţinea şi demnitatea în care a fost aleasă, a renunţat la funcţie, postul de manager fiind declarat vacant.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here