POZIȚIE – Deputatul Darius Pop, despre protestele fermierilor și transportatorilor: Soluțiile Guvernului Ciolacu întârzie să apară, iar protestatarii sunt tratați cu dispreț

0
17

PROTEST. Protestul masiv al fermierilor și transportatorilor din România, declanșat de o listă de 76 de revendicări, printre care prețul mare al carburanților, al asigurărilor obligatorii și a taxelor de drum, este în plină desfășurare după ce breslele au așteptat să primească autorizarea timp de… 9 zile. Deputatul AUR Maramureș, Darius Pop, acuză Guvernul de nepăsare și de incompetență, pentru că nu a reușit de atâta timp să ajungă la un numitor comun cu aceștia.

 

„Protestele pe care fermierii și transportatorii le au – și acești oameni stau în stradă de peste două săptămâni – continuă pentru că le-a ajuns cuțitul la os. Guvernul PSD & PNL îi ignoră. Asistăm la o bătaie de joc a acestui guvern față de fermieri și transportatori. Soluțiile Guvernului Ciolacu întârzie să apară, iar protestatarii sunt tratați cu dispreț de ministerele responsabile.

 

Dar această nepăsare a PSD și PNL este și față de întreaga Românie. Pur și simplu nu le pasă de nimic. Unde este Marcel Ciolacu și Klaus Iohannis? Cum este posibil să avem oameni în stradă de două săptămâni și nici acum să nu li se rezolve problemele? Este dovada incompetenței crase a acestui Guvern PSD & PNL.

 

Spălându-se pe mâini de doleanțele fermierilor, ministrul Agriculturii a pasat răspunderea către Comisia Europeană, anunțând că… va cere demisia comisarului european al Agriculturii. Această lipsă de acțiune arată de fapt incapacitatea actualului ministru de a rezolva problemele fermierilor români. Când nu are soluții, aruncă pisica la nivel european. Dar atât poate domnul Barbu. Nu a venit cu nicio soluție reală. Iar cei 100 de euro/hectar pe care i-au promis ca subvenție este o promisiune pe care a mai făcut-o și nu s-a concretizat. Oameni nepregătiți conduc România”, a precizat deputatul maramureșean Darius Pop (AUR).

 

Biroul parlamentar al deputatului Darius Pop



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here