PIAȚA REZIDENȚIALĂ – Câte tranzacții imobiliare s-au înregistrat în Maramureș în primele 10 luni ale anului: creștere de 12,78% față de 2022

0
869

TRANZACȚII IMOBILIARE MARAMUREȘ. În primele 10 luni ale anului 2023, în Maramureș s-au înregistrat 6.723 de tranzacții imobiliare (terenuri, construcții, locuințe), conform unei statistici oficiale a Agenției Naționale pentru Cadastru și Publicitate Imobiliară.

 

O analiză a dinamicii vânzărilor în domeniul imobiliar clasează județul pe locul 27 în clasamentul național (care include cele 41 de județe + București) – comparativ cu anul trecut, județul a urmat 4 locuri în clasamentul național. Comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, se observă o creștere numerică cu 762 de imobile și o creștere procentuală de 12,78%.

 

În luna octombrie, în județ au fost înregistrate 812 de tranzacții imobiliare (locul 27 la nivel național), cele mai multe fiind trenurile intravilane fără construcții (277) – pe locul 16 la nivel național -, locuințele (apartamente/case – 233) și terenurile intravilan cu construcții (208).

 

Cătălin VISCHI, Liviu DAMIAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here